Nybyggeri – din vej til en bekymringsfri byggeproces

Del

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Går du med planer om at bygge nyt hus, så er der masser af sten og forhindringer på vejen, som nemt kan undgås ved en grund forberedelse. Det handler både om den forberedelse, der vedrører dit nye hus, men også om den forberedelse der vedrører valg af dit murerfirma.

Hvert år anmeldes der alt for mange byggesager, når det handler om opførelsen af nybyggeri. Sager som for manges vedkommende, kunne være undgået ved at træffe nogle andre valg. 

Læs med her, hvor du får en objektiv vejledning, så du er i stand til at træffe de helt rigtige valg, når du skal bygge nyt hus.  

Forbered dig og ban vejen for en succesoplevelse

Forberedelse er helt sikkert vejen frem. Sådan er det med de fleste større beslutninger her i livet og sådan er det også, når du skal bygge nyt hus. For det er jo netop en af livets store beslutninger, som helst skal munde ud i et fuldkomment skønt og dejligt hus, som du både har råd til at bo i og som i sammen kan skabe masser af gode minder i. 

Her får du 4 gode og overordnede skridt på vejen mod din drømmebolig. Så er du nemlig godt på vej mod en succesoplevelse, som er med til at gøre dig endnu gladere for dit nye hus.

Læg et budget

Du skal lægge et objektivt budget for dit nybyggeri.  Det betyder at du skal omkring banken eller et realkreditinstitut. Budgettet er alfa og omega både dit byggeprojekt og for din og din families fremtid. For det beløb der skal lånes til den nye bolig, skal i naturligvis kunne betale tilbage. Både med jeres nuværende økonomi, men også hvis jeres situation ændrer sig i fremtiden. 

Der skal være plads og råderum i økonomien til et uforudset udgift i ny og næ, for de kommer når man mindst venter det, det ved vi. Derfor vil det være fornuftigt at lægge et budget, der tager højde for jeres hverdag også. Det er den bedste løsning og samtidig den måde, hvor det nye hus bringer allermest glæde og tilfredshed. 

Find din grund

Du skal finde den helt perfekte grund til din ejendom. Her er der flere ting du skal være opmærksom på. Det kan for eksempel være afstand til job, skole, daginstitution, sportshal eller andet, der er vigtigt for dig og din familie. Du skal også tjekke områdets lokalplan, for der kan være ting du ikke må opføre ifølge reglerne i den pågældende lokalplan.

Desuden skal du være meget opmærksom på, at få undersøgt om der ligge specielle servitutter, som er en form for specielle restriktioner, på grunden. Servitutterne er specielt vigtige, for de kan nemlig ikke fraviges, heller ikke selvom lokalplanen siger noget andet. De kan derfor gribe ind i dine byggeplaner, for det kan være du ikke må bygge i forskudt plan, lægge et sort, blankt tag eller på anden måde ikke må opføre din bolig, som du gerne vil. 

Typehus eller arkitekttegnet villa

Du skal tage stilling til, om dit nye hus skal være et typehus, altså et hus, der allerede er tegnet. Her kan du ikke ændre så meget, for den plantegning der ligger klar, indeholder bærende vægge, loftshøjde, tagskråning og kvadratmeter. Der findes selvfølgelig flere forskellige typehuse, med hver deres forskelligheder, så du kan  sandsynligvis sagtens finde et, der passer til dig og din families behov. 

Er du mest interesseret i at bygge dit helt eget, unikke hus, ja så er det en arkitekttegnet villa du ønsker. Her er du kun begrænset af byggeprocenten på den grund du har valgt, afstand til skel, lokalplanen og eventuelle servitutter på din ejendom, – og  og så naturligvis dit budget. Til gengæld kan du få tegnet den helt personlige bolig, der ser ud lige nøjagtig som du drømmer om. 

Find dit murerfirma

Når alle de grundlæggende aspekter omkring dit bolig er gennemgået og overvejet, så handler det om at vælge det rette murerfirma. Til så stor og omfattende et projekt, skal du helt sikkert vælge et murerfirma, der har en vis erfaring i at bygge boliger. Alt andet vil være en satsning, som uheldigvis sjældent bærer frugt. Det samme gælder et udenlandsk byggefirma, – hvis al jeres kommunikation skal foregå på engelsk eller et andet fremmedsprog, bør du sætte spørgsmål ved, om firmaet er bekendt med de danske love og regler på området.

Du bør finde et dansk murerfirma, der kender bygningsreglementet og dansk standard som deres egen baglomme. Det er nemlig første skridt på vejen mod et hus, der ikke taber i værdi eller er fyldt med skjulte fejl og mangler. 

Vælg murerfirmaet til at bygge dit nye hus

Hos Murerfirmaet får du kvalitet for hver eneste øre. Alt efter hvordan du har valgt at dit nye hus skal bygges, kigger du på en tidsramme for byggeriet på mellem 7 og 12 måneder. Det er ikke kun en lang proces, men det er også en proces der kræver erfaring og koordinering på højt plan, for at lykkes på bedste vis. 

Vi har både stor og langvarig erfaring i

Det giver dig en stor sikkerhed for, at du vælger et murerfirma, som har været igennem et stort projekt som det er, at bygge nyt hus, mange gange. Vi er vant til at stå for hele byggeentreprisen, så du hverken oplever manglende kommunikation, løse ender, søvnløse nætter eller stress. 

Hos os får du nemlig også

  • Kvalificeret rådgivning og sparring i alle byggeriets faser
  • Professionel og erfaren byggeleder, som bliver din kontaktperson
  • Langvarige og erfarne samarbejdspartnere
  • Sikkerhed for overholdelse af alle love og regler i forbindelse med byggeriet

Reelt betyder det, at du ikke behøver bekymre dig om noget som helst. Du kan spørge din byggeleder til råds, hvis du er i tvivl om det mindste og du kan samtidig være helt sikker på, at din byggeleder holder dig underrettet om det, der er vigtigt for dig at vide. 

For kommunikation og gensidig tillid er helt sikkert vejen frem, for en bekymringsfri og optimal byggeproces. Du skal sidde i sofaen i dit nye hus og kigge tilbage på et byggeri, som du har gode minder om. Det gør dig nemlig kun endnu gladere for din nye bolig.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Flere artikler